Inschrijvingen 2019 - 2020

Geen maximumcapaciteit

 

Voor de inschrijvingen van het schooljaar 2019-2020 zal geen rekening gehouden worden met de maximumcapaciteit aan leerlingen en kleuters die enkele jaren geleden voor onze school werd vastgelegd.

Er kunnen dus (op basis van capaciteit) geen kinderen geweigerd worden. Ook de inschrijvingsdata die in het infoboekje vermeld staan, vervallen.

 Lees meer

1ste kleuterklas

Sfeerbeelden december - 1K

Wat een leuke tijd Kerst in de klas!!!

Lees meer...

theater P + 1KK: MOES

Op de vloer een appelboom en drie kastjes. De kastjes herbergen gekke machines en keukengerei dat plots tot leven komt. Zij brachten ons het verhaal van appels tot (appel)Moes. Onze kleinste kleuters trokken met de bus naar het vondel in Halle om deze prachtige voorstelling mee te beleven. Na de voorstelling gingen we spelen in de MOESspeeltuin, een fijne installatie waarin de kinderen zelf aan de slag mochten gaan met appeltjes, vrachtwagens en potjes. 

Lees meer...

Uitstap naar het bos - 1K

Begin oktober maakten de kleuters van de 1ste kleuterklas een uitstap naar het raspaillebos. We gingen er de eerste herfstverschijnselen waarnemen: vallende blaadjes, herfstvruchten, prachtige herfstkleuren,...

Lees meer...

Verteltent - Kleuters

Op donderdag 25 oktober kwam Guy Daniels langs met zijn verteltent op school. In de turnzaal werd er een tent opgesteld waar we met de kleuters knus naar een verhaal konden luisteren. 

Lees meer...

We maken ons eigen 10-uurtje - 1K

Eind september maakten de kleuters van de 1ste kleuterklas hun eigen 10-uurtje klaar. Naar aanleiding van een poppenspel met Nellie en Cesar (de klaspoppen) die allebei een lege boekentas bij hadden, kregen we een ingeving om samen met Nellie en Cesar iets klaar te maken en daarna gezellig samen op te eten.

Lees meer...