Inschrijvingen 2019 - 2020

Geen maximumcapaciteit

 

Voor de inschrijvingen van het schooljaar 2019-2020 zal geen rekening gehouden worden met de maximumcapaciteit aan leerlingen en kleuters die enkele jaren geleden voor onze school werd vastgelegd.

Er kunnen dus (op basis van capaciteit) geen kinderen geweigerd worden. Ook de inschrijvingsdata die in het infoboekje vermeld staan, vervallen.

 Lees meer

1ste kleuterklas

Lente in het bos - 1K

De kleuters van de eerste kleuterklas gingen op stap. Samen gingen we op zoek naar de lente in het bos. Vooraleer we het bos vonden, zagen we ook nog lente uit het bos. De boer die zijn veld aan het bewerken was, koeien in de weide, slak in het gras, ... In het bos zagen we mooie boshyacinten, bomen met dikke en dunne stammen, groene blaadjes aan de bomen, ... 

Lees meer...

Lente - 1K

Een lentewandeling rond de school, bezoek aan het tuincentrum, bloemen planten, meneer konijn op bezoek, kip Carmen op bezoek, kuikentjes op bezoek, ... De lente is er!

Lees meer...

Sfeerbeelden december - 1K

Wat een leuke tijd Kerst in de klas!!!

Lees meer...

Paasfeest bij de kleuters

Vrijdag 5 april vierden onze kleuters paasfeest. 's Morgens vonden we allemaal chocolade paaseitjes in de klas. De paashaas was ons niet vergeten.  Tijd om de handen uit de mouwen te steken want we hadden immers een paasetentje voor te bereiden. Tijd om aan de slag te gaan.  De kleuters  pelden eitjes, knipten sla, raspten wortels, sneden komkommer, tomaat,...  Als extraatje haalden de kleuterjuffen frietjes van de frituur. Alle kleuters smulden van al dat lekkers en hun bordjes waren dan ook snel leeg. Even buiten spelen en genieten van de zon en daar waren de ouders al om te komen kijken naar onze afsluiter. Alle mooie konijntjes sprongen, dansten, stampten,... Vrolijk paasfeest allemaal! 

Lees meer...

theater P + 1KK: MOES

Op de vloer een appelboom en drie kastjes. De kastjes herbergen gekke machines en keukengerei dat plots tot leven komt. Zij brachten ons het verhaal van appels tot (appel)Moes. Onze kleinste kleuters trokken met de bus naar het vondel in Halle om deze prachtige voorstelling mee te beleven. Na de voorstelling gingen we spelen in de MOESspeeltuin, een fijne installatie waarin de kinderen zelf aan de slag mochten gaan met appeltjes, vrachtwagens en potjes. 

Lees meer...