Inschrijvingen 2019 - 2020

Geen maximumcapaciteit

 

Voor de inschrijvingen van het schooljaar 2019-2020 zal geen rekening gehouden worden met de maximumcapaciteit aan leerlingen en kleuters die enkele jaren geleden voor onze school werd vastgelegd.

Er kunnen dus (op basis van capaciteit) geen kinderen geweigerd worden. Ook de inschrijvingsdata die in het infoboekje vermeld staan, vervallen.

 Lees meer

Technopolis - kleuters

Op 17 december gingen we met onze kleuters (1K - 2K - 3K) naar een voorstelling "spelen met lucht" van technopolis in het Baljuwhuis. Charlie vertelt over hoe hij elk diertje in nood kan helpen en gebruikt hiervoor 'lucht'. Wisten jullie dat frietjes konden vliegen, dat hij tandpasta heeft gemaakt voor Ollie de olifant en ook vlindertje fladder die niet kon vliegen, heeft Charlie terug doen vliegen. We hebben ook samen moeten dansen en zingen want Gilles de giraf was verdwenen. Ballonnen opblazen, limonade maken, ... dit hoort bij een verjaardagsfeestje, maar kan Nellie het nijlpaard over ballonnen lopen zonder dat ze ontploffen... Wij deden de test! Als klap op de vuurpijl had draakje Spit een gedicht geschreven in het vriendenboek en wat daar uitkwam kan je wel raden "vuur"! Een geslaagde voorstelling vol verrassingen.