Inschrijvingen 2020 - 2021

Geen maximumcapaciteit

 

Voor de inschrijvingen van het schooljaar 2020 - 2021 zal geen rekening gehouden worden met de maximumcapaciteit aan leerlingen en kleuters die enkele jaren geleden voor onze school werd vastgelegd.

Er kunnen dus (op basis van capaciteit) geen kinderen geweigerd worden. Ook de inschrijvingsdata die in het infoboekje vermeld staan, vervallen.

 Lees meer

Inschrijvingen tijdens corona

Wensen jullie je zoon of dochter in onze school in te schrijven? Dat kan!

 Lees meer

Afval sorteren 2L

De leerlingen van het tweede leerjaar knutselden met afvalmateriaal naar aanleiding van het WO thema 'afval sorteren'. Bij deze opdracht werd de creatieve ontwikkeling en fantasie gestimuleerd.

De resultaten mochten best gezien worden.

Lees meer...

Knutselnamiddag in het tweede leerjaar

De leerlingen maakten een winters landschap met pinguïn volgens eigen creativiteit.

Lees meer...

Muziek in onze klas

In het eerste en tweede leerjaar werkten we op donderdagnamiddag 14 november rond muziek.

De kinderen werden in groepjes verdeeld en toonden hun muzikale talenten tijdens verschillende activiteiten: genieten van muziekverhalen, werken met een kleurenpartituur en boomwhackers, zelf muziekinstrumenten bouwen en dramatiseren.

Lees meer...

Gezonde smoothie

Op donderdag 5 maart maakten de leerlingen van 2A en 2B een gezonde smoothie van banaan en framboos. Het maken van een stappenplan was een leuke uitdaging voor hen. 

 

 

Yoga in het tweede leerjaar

De leerlingen maakten kennis met verschillende dierenhoudingen. Als lesthema werd 'Afrika' gekozen. Het was een leerrijke ervaring voor deze leerlingen.

Lees meer...