Inschrijvingen 2019 - 2020

Geen maximumcapaciteit

 

Voor de inschrijvingen van het schooljaar 2019-2020 zal geen rekening gehouden worden met de maximumcapaciteit aan leerlingen en kleuters die enkele jaren geleden voor onze school werd vastgelegd.

Er kunnen dus (op basis van capaciteit) geen kinderen geweigerd worden. Ook de inschrijvingsdata die in het infoboekje vermeld staan, vervallen.

 Lees meer

Eerste graad: Kronkeldiedoe in de sporthal van Herne

Lees meer...

Wintersportdag - 1L en 2L

De jongens en meisjes van het 1ste en 2de leerjaar beleefden hele leuke momenten tijdens de wintersportdag te Ninove, alleen maar blije gezichtjes!

Lees meer...

Schoolreis Boudewijnpark - eerste graad

Op vrijdag 24 mei ging onze eerste graad op schoolreis naar het Boudewijnpark te Brugge. Samen met ons goed humeur en het zonnetje werd het een zalig dagje, vol met plezier en toch ook een beetje educatie over de wondere wereld van de dolfijn en zijn vrienden. Een dol-fijne dag!

Lees meer...

Sportklassen 2de leerjaar op 4 en 5 oktober.

De kinderen konden genieten van een klim-en klauterparcours, spelletjes met de bal, behendigheidspiste en nog veel meer...

Lees meer...

Techniek - 2L

Als afsluiter van het W.O. thema 'bouwen aan een huis' werd een technieknamiddag georganiseerd in het tweede leerjaar. Aan de hand van verschillende demo-tafels konden de leerlingen kennismaken met de beroepen uit de bouwsector: timmerman, elektricien, behanger, vloerder,... Het was een leuke en leerrijke namiddag!

Lees meer...

Yoga in het tweede leerjaar

Maandag 24 september kregen de leerlingen van het tweede leerjaar een les yoga.
Als thema werd er voor "het dierenrijk "gekozen.
De verschillende houdingen van de dieren gaven de leerlingen een "ZEN" gevoel.

Lees meer...

Fruit smoothie 2L

De leerlingen van het tweede leerjaar maakten een lekkere en gezonde fruit smoothie die ze aan de hand van een stappenplan bereid hadden.
Proost!

Lees meer...