3de leerjaar

Elektro rond Sinterklaas

De leerlingen van het derde leerjaar leerden zelf een elektro maken. Ze volgden een stappenplan om een eenvoudige stroomkring te bouwen met een batterij en een lampje. Ze leerden ook een striptang hanteren. Op het einde van de les werden de elektro's natuurlijk uitvoerig getest!

Lees meer...

Alles met de bal

Onze leerlingen van het derde en vierde leerjaar begonnen sportief aan de week. Enkele leuke foto's van "Alles met de bal" spreken voor zich.

 

Lees meer...

Op stap in het park 3LJ

Onze leerlingen van het derde leerjaar genoten van een mooie wandeling in het park te Ninove. Ze maakten ook een schets van een klein stukje van het park.

Lees meer...

Sportklassen derde leerjaar

Lees meer...

De school van vroeger

Je huiswerk vergeten was geen pretje. De meester of juf gaf je dan voor de rest van de dag ezelsoren... Te veel babbelen kon je ook best niet doen of je moest een lange tong dragen en dan werd je uitgelachen. Je kon ook een draai rond je oren krijgen of een tik van de regel. We schreven in het oude klasje met een griffel op een lei. De jongens droegen klompen, lange kousen, een korte broek en een stoffen jas. De meisjes droegen ook klompen en een donkere jurk. Hun haar moest strak naar achter. (Dinska)

Lees meer...

Het derde leerjaar maakte een leerwandeling in de schoolomgeving. We keken naar de soorten huizen en de verkeersborden. En... genoten ook van het zonnetje!

Lees meer...

Hoekenwerk derde leerjaar

Onze leerlingen konden zich uitleven in de verschillende hoekjes.

Kijken jullie even mee?

Lees meer...