Welkom op onze website

Er zit meer achter onze schoolpoort dan je denkt...

 Interesse in onze school?

Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie en inschrijvingen.

 via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

telefonisch: school: 054/89 04 50

Patrick: 0472/43 01 93
Daisy:  0473/45 57 05

 

 

1L - 6L - laatste activiteit met meter en peter

Op vrijdag 24 juni hadden de leerlingen van het eerste leerjaar de laatste activiteit met hun meter/peter uit het zesde leerjaar. We speelden spelletjes, kregen een mooi aandenken cadeau en namen afscheid van elkaar. We wensen onze meter/peter heel veel succes volgend jaar in de middelbare school! 

Lees meer...

Bijzondere beroepen - 6L

De moeke van Arthur kwam vertellen over haar bijzonder beroep. Ze vervaardigde een glasraam in de klas met de letters van onze school, H6, in verwerkt. Jullie kunnen dit nu bewonderen aan het raam van de directie. 

Lees meer...

Wandeling natuurpunt - 6L

Op dinsdag 31 mei brachten onze zesdejaars een mooie voormiddag door in de natuur.

Lees meer...

M.E.G.A. 6L

M.E.G.A. staat voor "Mijn Eigen Goed Antwoord" en heeft als doel leerlingen gezonde keuzes te leren maken inzake risicogedrag, het gebruik van genotsmiddelen en het wil hen ondersteunen in de ontwikkeling van de daarvoor vereiste vaardigheden. Dit zijn vaardigheden die zeker van pas kunnen komen wanneer deze kinderen de overstap naar het middelbaar zullen maken.

Op donderdag 19 mei 2022 trokken ook onze leerlingen van het zesde leerjaar naar Gooik voor de afsluiter van het M.E.G.A. project.

https://www.editiepajot.com/regios/6/articles/74393

Lees meer...

Zwerfvuilactie

Op donderdag 28 april nam de derde graad deel aan de 'Ilva' zwerfvuilactie. Na een wandeling van een paar uur vulden we tientallen vuilniszakken met vooral blikjes, flessen, plastiek, buizen, sigarettenpeuken, autoband, kerstboom, kopjes, ... 

Het was fantastisch om ons als school te engageren voor een propere buurt. 

Lees meer...

De sportiefste klas - 6A

 

EINDELIJK, na lang wachten vertrekken we richting Aalst om ons lekker uit te leven op de vele parcours van ‘The Oudsider’. Het 16 m hoge touwenparcours Bleu Diamond, de dender veroveren met een sup, teambuilding en muurklimmen kwamen allemaal aan bod. De heerlijke zon op onze snoet en we durfden allemaal de verschillende uitdagingen aan.

Lees meer...

meter en peter 1L - 6L

Vandaag maakten de peters en meters van het zesde leerjaar kennis met hun petekindje en metekindje uit het eerste leerjaar. 

Lees meer...