Halloween 

De leerlingen van het lager sloten de eerste maanden van het schooljaar af met een namiddagje lekker te griezelen! Zo werd onze speelplaats op vrijdagnamiddag 30 oktober overstelpt door allerlei enge (en toch ook een beetje lieve) heksen, monsters, poppen,  vampiers ,clowns,…

Lees meer...

Kleuters naar het baljuwhuis

Als afsluiter van de themaweek 'H6 op trektocht' trokken onze kleuters allemaal samen op trektocht. Onze expeditie bracht ons naar het baljuwhuis om daar een namiddagje heerlijk te ravotten in de tuin. Niet enkel ontdekten we daar een schat aan noten, appels, paddenstoelen, bomen... maar leerden we ook het leuke vlonderpad achteraan kennen. Dit in combinatie met het speeltoestel zorgde voor een super leuke namiddag.

Lees meer...

UITGESTELD! Meer info volgt later. De mensen die reeds besteld hadden contacteren we persoonlijk via mail. 

Ontwerp zonder titel

Normaal gezien zouden wij jullie rond deze periode uitnodigen voor ons jaarlijks eetfestijn. Omwille van corona is dit echter niet mogelijk. Met dit “afhaal eetfestijn” hopen we jullie een waardig alternatief te bieden. Zo kunnen jullie in familieverband toch genieten van een lekkere maaltijd en tegelijkertijd de school een (financieel) steuntje geven. 

Alle gerechten zijn vers bereid en afzonderlijk verpakt. Afhalen op school, even in de oven en … smullen maar. 


Bestellen kan via onderstaande link of via de school (zie bestelformulier). 

https://eetfestijn.azurewebsites.net/

Eetfestijn afhaaleditiebestelformulier goede versie2 1

bestelformulier

 

 

Vlaamse loopweek voor scholen – ‘H6 Schooltrail’

Door de huidige coronamaatregelen was het dit schooljaar niet mogelijk om de traditionele scholenloop te organiseren op het sportcomplex te TOLLEMBEEK. Maar niet getreurd, we zorgden voor een heel leuk en uitdagend alternatief waar ‘BELEVING’ en ‘FUN’ centraal stonden, de ‘H6 Schooltrail’

Op woensdag 30 september  werd om 8.45u het startschot gegeven en mocht het 6e leerjaar als eerste kennis maken met het 700m lange parcours met tal van hindernissen. Elke 15 minuten was het de beurt aan een andere klas om zoveel mogelijk kilometers bij elkaar te lopen. Ook de kleuters zetten hun beste beentje voor. Elke klas zorgde ook voor sfeer langsheen het uitdagende parcours. Zo was er een mexican wave, tromgeroffel, chearleaders, saxofonist, vlaggenzwaaiers en muziek om de leerlingen een extra stimulans te geven. De eerste organisatie van de ‘H6 Schooltrail’ kreeg alleen maar positieve reacties van leerlingen en leerkrachten en … iedereen kijkt nu al uit naar een volgende editie.

 Geniet mee via het filmpje!

https://youtu.be/HcBo8ELghyU

Lees meer...

H6 op trektocht

Alle kleuters en leerlingen trokken er de eerste schooldag op uit. 

Lees meer...

Op het einde van dit schooljaar namen we afscheid van twee vaste waarden op onze school. Met
meer dan 40 jaar dienst kunnen ze nu genieten van een welverdiende rust. Zowel juf Magda als juf
Hilde beschikten over een gezonde portie enthousiasme, energie en collegialiteit. Zowel de kinderen
als de collega’s zullen hen missen! Maar, uit het oog is niet uit het hart!

Lees meer...