Inschrijvingen 2019 - 2020

Geen maximumcapaciteit

 

Voor de inschrijvingen van het schooljaar 2019-2020 zal geen rekening gehouden worden met de maximumcapaciteit aan leerlingen en kleuters die enkele jaren geleden voor onze school werd vastgelegd.

Er kunnen dus (op basis van capaciteit) geen kinderen geweigerd worden. Ook de inschrijvingsdata die in het infoboekje vermeld staan, vervallen.

 Lees meer

Bezoekje aan De Helix 2B

Op 9 mei zijn we met de klas naar De Helix op uitstap geweest. Samen met de medewerkers van De Helix heb ik, juf Celien, een pakket uitgewerkt omtrent duurzame voeding. Dit heb ik dan uitgetest met de leerlingen van het tweede leerjaar B. Het was een fijne dag waarbij ze in de voormiddag activiteiten moesten doen zoals een schat zoeken, takken verzamelen, brandnetels plukken, bijen volgen, groenten zoeken van dit seizoen, ... Tijdens de middag gingen we aan de slag met onze eigen pizza. Uiteraard niet zomaar een pizza, een lokale pizza! Dit wil zeggen dat we enkel groenten hebben gebruikt die de dag voordien vers van bij de boer kwamen. Nadien mochten de kinderen een kort tekstje schrijven over wat ze van de dag vonden en daaruit is gebleken dat ze het heel goed naar hun zin hadden.