Inschrijvingen 2020 - 2021

Wensen jullie je zoon of dochter in onze school in te schrijven? Dat kan!

 Lees meer

lichamelijke opvoeding

De zwemlessen voor onze leerlingen zullen dit schooljaar gegeven worden door meester Bart in het Gaversbad te Onkerzele (Geraardsbergen). Dit schooljaar werken wij met modules. De leerlingen zullen gedurende een bepaalde periode elke vrijdag gaan zwemmen.

Een zwemles duurt 50 minuten.

1ste leerjaar : 5 februari – einde schooljaar

2de leerjaar : 4 september – 11 december

3de leerjaar : 26 maart – einde schooljaar

4de leerjaar : 13 november – 29 januari

5de leerjaar : 8 januari – 12 maart

6de leerjaar : 4 september – 30 oktober

                                               

Aan de ouders wordt gevraagd voor een passende baduitrusting te zorgen: zwembroek (geen bermudashort) voor de jongens, zwempak (geen bikini) voor de meisjes en een badhanddoek. Een badmuts is verplicht en kan op school aangekocht worden.( € 1,80) Het zwemonderricht is gratis voor de leerlingen van het zesde leerjaar.

Ook de andere lessen lichamelijke opvoeding worden door onze turnleraar/turnlerares gegeven.

Het turntruitje wordt op school aangekocht . Voor turnpantoffels of sportschoenen en een turnbroekje (liefst in zwarte kleur) wordt door de ouders zelf gezorgd. Aangezien deze uitrusting op school blijft, is het aangeraden deze te willen voorzien van een merkteken.

Aangezien de lessen lichamelijke opvoeding binnen het normale lessenrooster vallen, dienen de ouders schriftelijk te verwittigen wanneer hun kind niet kan deelnemen.