Inschrijvingen 2019 - 2020

Geen maximumcapaciteit

 

Voor de inschrijvingen van het schooljaar 2019-2020 zal geen rekening gehouden worden met de maximumcapaciteit aan leerlingen en kleuters die enkele jaren geleden voor onze school werd vastgelegd.

Er kunnen dus (op basis van capaciteit) geen kinderen geweigerd worden. Ook de inschrijvingsdata die in het infoboekje vermeld staan, vervallen.

 Lees meer

lichamelijke opvoeding

De zwemlessen voor onze leerlingen zullen dit schooljaar gegeven worden door meester Bart en meester Jeroen in het Gaversbad te Onkerzele (Geraardsbergen).

Een zwemles duurt 50 minuten.

Tot krokus       :                      tweede leerjaar (elke week op donderdag)

                                                vijfde en zesde leerjaar (om de 14 dagen op vrijdag)

                                               derde en vierde leerjaar ( om de 14 dagen op vrijdag)

 

Na krokus       :                       eerste leerjaar (elke week op donderdag)

                                              

Aan de ouders wordt gevraagd voor een passende baduitrusting te zorgen: zwembroek (geen bermudashort) voor de jongens, zwempak (geen bikini) voor de meisjes en een badhanddoek. Een badmuts is verplicht en kan op school aangekocht worden.( € 1,80) Het zwemonderricht is gratis voor de leerlingen van het zesde leerjaar.

Ook de andere lessen lichamelijke opvoeding worden door onze turnleraar/turnlerares gegeven.

Het turntruitje wordt op school aangekocht . Voor turnpantoffels of sportschoenen en een turnbroekje (liefst in zwarte kleur) wordt door de ouders zelf gezorgd. Aangezien deze uitrusting op school blijft, is het aangeraden deze te willen voorzien van een merkteken.

Aangezien de lessen lichamelijke opvoeding binnen het normale lessenrooster vallen, dienen de ouders schriftelijk te verwittigen wanneer hun kind niet kan deelnemen.