jaarthema

Een nieuw schooljaar … een nieuw jaarthema!

 H6 kleurt je dag

 

 

 

 

 

 

 

Welkom op onze website

Er zit meer achter onze schoolpoort dan je denkt...

 Interesse in onze school?

Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie en inschrijvingen.

 via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

telefonisch: school: 054/89 04 50

Patrick: 0472/43 01 93
Daisy:  0473/45 57 05

 

 

doelstellingen

De ouderraad heeft zich tot doel gesteld de stem van de ouders te vertolken in alle geledingen van de GBS Galmaarden. Zowel voor de directie, de leerkrachten, het schoolbestuur als externe betrokkenen geldt de ouderraad als de vertegenwoordiging van de ouders.

Een tweede doelstelling van de ouderraad is het genereren van fondsen, via allerlei evenementen. Elk jaar organiseren we een eetfestijn (in november in zaal Willem Tell) en een schoolfeest (in juni op school). De opbrengst van die activiteiten wordt voor de meest uiteenlopende doelen gebruikt, maar het criterium was en zal altijd zijn: het moet rechtstreeks ten goede komen van de kinderen.

Daarnaast hebben we een aantal vaste jaarlijkse bestedingen: grootoudersfeest, sinterklaasfeest, paasfeest, receptie en geschenkje voor de laatstejaars plus een aanzienlijke bijdrage in de uitstappen van leerlingen en kleuters. Bedoeling is de drempel voor die buitenschoolse activiteiten zo laag mogelijk te houden. Het meest gekende voorbeeld zijn de bos- en zeeklassen.

De ouderraad telt op dit ogenblik 19 leden, maar vers bloed is altijd welgekomen. Wie interesse heeft, mag zich altijd melden. Wij stellen maar één eis aan onze leden: een hart voor kinderen. En goede luim. Want essentieel voor de goede werking van de ouderraad is een voorbeeldige geest. En op dit moment is die prima. Vergaderen gebeurt grosso modo elke maand.  

Misschien tot in de ouderraad,