Welkom op onze website

Er zit meer achter onze schoolpoort dan je denkt...

 Interesse in onze school?

Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie en inschrijvingen.

 via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

telefonisch: school: 054/89 04 50

Patrick: 0472/43 01 93
Daisy:  0473/45 57 05

 

 

Jeugdboekenmaand helden en schurken

In maart 2022 is het thema voor Jeugdboekenmaand 'Helden en schurken'. We hebben het over dappere helden en bange helden, superhelden en huis-tuin-en-keukenhelden, helden met wapens en helden met woorden. Maar één ding staat vast: zonder held geen verhaal. Onze lagere klassen werden tijdens de jeugdboekenmaand uitgenodigd door de bibliotheek van Galmaarden.  Zij zorgden voor een leuk bezoek, een voorstelling en een auteurslezing.  

Lees meer...

Kleuters - project kunst en kleur

In de klassen stond alles in het teken van kunst en kleur. kijken jullie even mee naar de sfeerbeelden?

Lees meer...

Project kunst en kleur - tentoonstelling

Onze kleuters en leerlingen werkten het project 'kunst en kleur' uit. Als afsluiter werd er vrijdag 1 april een tentoonstelling georganiseerd. Doorheen alle klaslokalen kon je kunstwerken bewonderen van kleuters en leerlingen. Stuk voor stuk prachtige creaties van onze getalenteerde kinderen. 

Lees meer...

Eerste oudercafé H6

Onze enthousiaste ouderraad koppelden op vrijdag 1 april aan de tentoonstelling een gezellig oudercafé. En wat werd het een fantastische eerste editie. 

Dit smaakt naar meer...

Lees meer...

Juf Marleen gaat op pensioen

Juf Marleen gaat met pensioen. Dit mochten we niet zomaar laten voorbijgaan. 

Juf Marleen, je was een topjuf en fijne collega! Geniet van de vrijkomende tijd, we gaan je hier enorm missen, dus spring geregeld nog eens binnen!!!

Lees meer...

Project kunst - kleuters

De kleuters van H6 zijn de projectweken rond kunst en kleur gestart met een voorstelling rond het boek 'de stip', gebracht door de kleuterjuffen. Na de voorstelling trokken de kinderen hun schilderschort aan om deel te nemen aan een workshop met als doel: 'maak samen kunst'.

Een heel geslaagd experiment.  Het resultaat is te bewonderen in de nieuwbouw.

Lees meer...

H6 wandelboekje

Joepie, de lente is er! Tijd om de wandelschoenen aan te trekken en samen te
gaan wandelen. Wie neem jij mee op deze zoektocht?

Klik hier voor de buggywandeling.

klik hier voor wandeling van 6 km - 10 km.

 

 

 

 

Carnaval 2022 

 

Carnaval is om te zingen
om te dansen en te springen
gekke kleren
gekke hoedjes
en wat schmink op onze snoetjes
gekke mensen overal
ja, dat is nu carnaval
 

Lees meer...

Kleuterkriebeldag

25 januari stond met stip aangeduid op de weekkalender in de kleuterklas! Onze kleuters mochten met de bus naar Ninove om te gaan sporten en spelen. Een super leuke kleuterkriebeldag voor onze jongste én oudste kleuters! Een mix van actief bewegen afgewisseld met rustmomenten. Want... bewegen is leuk!

Lees meer...

Nieuwe blokken op de speelplaats

Zullen we een toren bouwen?

Een toren van blokken, zo hoog als het plafond.

Eerst de mijne, dan de jouwe. En maar bouwen en maar bouwen.

Een toren van blokken tot bijna bij de zon. 

Lees meer...

Nieuwjaarsontbijt *aanvulling

De kinderen van H6 mochten de eerste schoolweek van 2022 afsluiten met een gezellig nieuwjaarsontbijt in hun klasbubbel. Hun wensen? Een mooi, gezond nieuw jaar vol leuke spelletjes, dansjes en veel leuke uitstappen...  Duimen we mee? 

Lees meer...

kerstcadeautje voor de kleuters

Voor de kerstvakantie kregen onze kleuters een nieuw digibord. Dit bord zal worden ingezet bij allerlei educatieve opdrachten, zowel in groepjes als klassikaal. 

Lees meer...

Grootouderfeest kleuters

H6 kleurt je dag. Onze kleuters toonden hun zang-, schilder- en danstalent op het podium in het baljuwhuis en brachten zo een regenboog aan kleuren voor hun (over)grootouders. We zagen heel wat blije gezichten op het podium, trotse blikken in de zaal en heel tevreden juffen. 

Lees meer...

Dag van de sportclub

De leerlingen en leerkrachten van H6 GBS Galmaarden reageerden enthousiast op de oproep van Sport Vlaanderen en MOEV. De Dag van de sportclub was dan ook de ideale dag voor iedereen om de favoriete sport / sportclub even in de kijker te zetten. 

Lees meer...

Schoolreis kleuters - Harry Malter

Onze kleuters trokken met de grote bussen naar het familiepark 'Harry Malter'. Het zonnetje was van de partij en zorgde voor een super sfeer. Diertjes kijken, een ritje op de molen, een lekker ijsje en spelen in de leuke speeltuin... Een heel geslaagde dag! 

Lees meer...

Generatie rookvrij

Galmaarden is partner geworden van Generatie rookvrij. Ook wij willen er alles aan doen zodat kinderen in gezonde/veilige omstandigheden kunnen spelen en sporten. Al onze kleuters en leerlingen verzamelden buiten om de mooiste bellen te blazen onder het motto: 'We blazen liever bellen dan rook!'

Lees meer...

Bezoek muziekacademie

De leerkrachten van de muziekacademie brachten een bezoek aan onze school.

Lees meer...