Welkom op onze website

 

 Interesse in onze school?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en inschrijvingen.

Eetfestijn

Op 12 en 13 november organiseren we naar jaarlijkse gewoonte ons eetfestijn. Dit jaar kan het eetfestijn weer naar gewoonte doorgaan in de Willem Tell en kan je ter plaatse komen eten.

We bieden jullie dit jaar ook de mogelijkheid tot afhaal aan. Bestellingen kan je plaatsen via volgende link:    Hoogstraat 6 - EetfestijnTakeAway

 

Appels en peren in de eendjesklas

appeltje groen - ik geef je een zoen 

appeltje rood - sapperloot

hap en hop - ik eet je op

Onze jongste kleuters leerden over appels en peren. Ze stapten eerst naar de winkel op zoek naar het fruit. Daarna trokken ze naar de boomgaard om zelf hun appels te gaan plukken. Met de lekkere appels werd er uiteraard appelmoes gemaakt! En of ze smulden... 

Lees meer...

In de eendjesklas - september 2021

Met mijn tas en met mijn jas, ga ik naar de keuterklas. Ik maak veel vriendjes, groot en klein. Jules zal er één van zijn. 

Lees meer...

Eerste schooldag - instappers na krokus *aanvulling

Met mijn jas en met mijn tas, ga ik naar de kleuterklas. Ik maak veel vriendjes, groot en klein, wil jij ook mijn vriendjes zijn? 

Lees meer...

Wintersportdag Eendjesklas

Lees meer...

Instappers in de eendjesklas 

Welkom aan onze nieuwe kleuters. Geniet mee van de sfeerbeelden. 

Lees meer...

December - eendjesklas

Lees meer...

Thema groenten - eendjesklas

Voor de herfstvakantie leerden we in de eendjesklas volop over de groenten. We trokken onze laarzen aan en met de bolderkar wandelden we naar de tuin van de buren, op zoek naar groenten voor in onze soep. Prei, wortels, tomaten, paprika en pompoenen in alle vormen en groottes vonden we daar. Perfect voor in onze soep. En wisten jullie dat zelfgemaakt nog zo lekker smaakt?! Soep met worteltjes, soep met prei. Mmm, wat lekker met balletjes erbij! 

Lees meer...

Peuterklas naar de boomgaard

Onze jongste kleuters hadden het de voorbije weken over fruit. Ze maakten een uitstap naar de boomgaard waar ze zelf appels en peren mochten plukken en uiteraard werd er ook geproefd. In de klas werd er met de appels lekkere appelmoes gemaakt. Ook ander fruit werd uitvoerig besproken en geproefd.

Lees meer...

Een kijkje in de eendjesklas

Hoe verliep de eerste week in de eendjesklas? Benieuwd? Neem mee een kijkje...

Lees meer...